onsdag 28 mars 2007

Certifieringsplaner

Min arbetsgivare, Avanade, lägger stor vikt vid att så många anställda som möjligt ska vara Microsoftcertifierade på ett eller annat sätt, vilket inte är så konstigt med tanke på att företaget startades och delvis ägs av just...Microsoft. För min del så betyder det att jag har fått lägga upp en certifieringsplan för det kommande året. Efter lite funderande fram och tillbaka kom jag fram till att jag ska försöka plocka de fem tentor som krävs för en "MCPD: Enterprise Applications Developer" innan sommaren 2008.

Jag har fortfarande inte fått någon vidare feedback på huruvida det är en bra plan eller ej, men jag resonerar som så att det är lika bra att köra hårt från början. Jag menar, även om jag är sjukt less på tentor sedan fyra och ett halvt år på universitetet så tror jag att jag har lärt mig tillräckligt mycket inom studieteknik för att kunna tackla dessa kurser på ett bra sätt. De handlar ju dessutom om grejer som jag tycker är intressanta - allt från webbprogrammering (om än endast ASP.NET) till distribuerade applikationer och mjukvaruarkitektur. Feta grejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar