lördag 24 mars 2007

Premiär för blogg.fjeldstad.se

Jag har svalt min stolthet, åtminstone temporärt. Vad jag syftar på är att jag har aktiverat ett konto i en helt färdig bloggmotor, närmare bestämt WordPress. Varför? Jag har ju haft Fjeldstad.se som klotterplank de senaste åren, och visst är det något särskilt med att implementera systemet helt själv, från tom textfil till fungerande sajt. Nu vill jag dock bara att det ska fungera, och jag är lite trött på Fjeldstad.se. Därför har jag öppnat den här personliga bloggen tills vidare. Det finns saker som jag stör mig på, som att själva systemet är på engelska och att utseendet känns rätt statiskt, men det duger helt klart så länge. Sedan misstänker jag att jag skulle kunna göra mycket mer med det om jag satte upp en egen konfiguration - nu använder jag den som jag får "automatiskt" av mitt webbhotell.

I samma veva har jag givit Fjeldstad.se till en ny adress som mer rättvist reflekterar sajtens aktivitet och förnyelsegrad... Exakt vad jag ska göra med huvuddomänen vet jag inte riktigt, men det kommer nog. Tills vidare ska den länka till ett par av mina olika sajter, bland annat denna.

Nu väntar den hemlagade pizzan en trappa ned! Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar