torsdag 14 juni 2007

Drömjobbet

Jag läste en artikel i Ny Teknik härom morgonen. Den handlade om en kille som sedan 2003 jobbat med utveckling av en mobiltelefonapplikation för fjärrstyrning av datorprogram, exempelvis PowerPoint och iTunes. Applikationen, som heter Salling Clicker, har enligt utvecklaren laddats ned i "ett par miljoner" exemplar.

Den typen av produktutveckling skulle jag vilja jobba med! Att själv eller tillsammans med ett par kompisar ta ett koncept från idé till färdig produkt - ingen kravspecifikation, inga diffusa undantag och konstiga strukturer. Jag vet, jag målar upp en förskönad bild för mig själv, men ändå... Jag vill styra och ställa över det jag utvecklar! Det vore roligt.

1 kommentar:

  1. Det är lite så jag känner nu med Fat Statement, det är mitt barn också. Fast jag ligger ju i optimalläget: jag konsultar med något som är som mitt eget projekt och jag har stor frihet och påverkan!

    SvaraRadera