torsdag 28 juni 2007

Picasa på nätet

Picasabilduppladdning

Jag kom just på att jag aldrig provat "webbalbum"-funktionen i Picasa. Ett misstag! Visst, det är inga snygga Flickr-sidor som genereras, men man får en gig utrymme gratis och det är nästan pinsamt lätt att ladda upp sina bilder. Mycket smidigt om man bara vill lägga upp foton för inlänkning på andra sajter, som i sin blogg till exempel. Rekommenderas varmt! Mina album hittar ni på http://picasaweb.google.se/anders.fjeldstad.

2 kommentarer:

  1. Usch, vad nostalgisk jag blev...

    På riktigt, jag saknar den där tiden. Det tråkiga är att just nu är det inte samma Norrköping och samma känsla. Jag vägrar acceptera att det liksom inte komma vara så soft ever igen.

    SvaraRadera
  2. Jag veeet...jag blev också skitnostalgisk av att bläddra igenom bilderna. Funderar på att skriva ett blogginlägg med typ historien om hela min Norrköpingstid eller något, får se.

    SvaraRadera