måndag 25 juni 2007

Semesterplaner 2007

Nu har sista veckan av arbete på plats hos kunden innan sommaren börjat. Sedan följer en vecka av certifieringsträning och - förhoppningsvis - ett avklarat första certifieringsprov (70-536). Och sen är det semester! Konstigt att plötsligt ha tre hela veckor egenhändigt planerad ledighet... Visst, det är kanske inte lika gott som att ha tre månaders sommarlov, men detta är faktiskt tre betalda veckor som jag tjänat ihop till genom att slita ont i C#-ekorrhjulet. Okej, jag har inte tjänat in dem riktigt ännu, men ni fattar grejen.

Så vad ska jag göra med all denna tid? Spontant och lojt flanera runt på Stockholms gator? Nej! Istället ser det ut såhär:
7 dagar: Luleåvistelse, alltså hemma hos mamma och pappa. Anna kommer upp under helgen.

1 dag: En dag i resans tecken. Vi kommer ner med nattåget på förmiddagen, åker hem till Årstaberg för att packa om väskorna och sätter oss sedan direkt på nattåget till Köpenhamn.

3 dagar: I Köpenhamn med Anna. Kommer förhoppningsvis hinna se stan från cykelsadeln, bada och dricka ett par oel.

11 dagar: Ledig i Stockholm. Anna på det Nordellska lantstället. Kommer troligtvis ta mig dit för en långhelg, i övrigt är jag obokad.
Ser ut som en bra plan tycker jag själv!

1 kommentar:

  1. Låter som en jättebra semester! Jag är glad att du planerat in lite riktig ledigledighet också, så du inte bara fänger runt =)
    Jag har också en vecka där jag mest ska sitta och fisa i solen. Tar en runda upp till luleå också, där jag hoppas få besök i några dagar av min mli.
    Vi ses i solen =)

    SvaraRadera