torsdag 25 oktober 2007

Första filmen från utvecklingen av Bananas

Okej jag lyckades få till en capture med Fraps (det var inte så svårt) så jag lägger ut den här så att man kan se hur kort jag kommit med Bananas-spelet. I sekvensen ser man "apan" (som just nu är en blå blobb med ögon, typ) hänga i sina två händer (de två cirklarna). Man kan också se att apan påverkas av krafter från sina osynliga fjädrande armar, så att den rör sig när händerna flyttar på sig och så vidare.

6 kommentarer:

 1. Grymt. Ser ut att kunna bli nåt :) Man styr armarna med spakarna på handkontrollen?

  SvaraRadera
 2. Japp, så har jag tänkt. Men jag kommer nog tweaka kontrollen rätt mycket innan det är klart, än så länge har jag bara testat få in väldigt grundläggande styrning så att man i alla fall kan flytta på händerna med tumspakarna.

  SvaraRadera
 3. Är det tänkt att apan kommer ses rakt framifrån eller från sidan? Iofs kanske inte det här alls var så "grafiskt" korrekt, utan mer en fysikutvecklingsmiljö. =)
  Hehe kolla på inläggen på min blogg angående tonåringars telefonräkningar.

  SvaraRadera
 4. Hahaha, fantastiskt. har dock aldrig sett en apa i den där färgen. Orealistiskt, Anders

  SvaraRadera
 5. Nu får du fan se till att kicka igång det här projektet igen!!!!!

  SvaraRadera
 6. Mja...jag känner spontant mer för att-göra-lista-projektet för tillfället faktiskt. Så Bananas förblir nog på is en stund faktiskt.

  SvaraRadera