lördag 17 november 2007

Tryggve Holm-medaljen 2007

Coolt, jag hittade just ett brev jag fått från Linköpings universitet medan jag var på semester där det stod att jag har blivit tilldelad Tryggve Holm-medaljen 2007. Jag hade aldrig hört talas om detta, men tydligen är det en medalj som delas ut en gång per år till en student på varje civilingenjörsprogram inom LiU, och fungerar som en utmärkelse för schyssta studieresultat (högst medelbetyg). Kul! Trodde aldrig att jag skulle få något för mitt snittbetyg annat än en klapp på axeln av mig själv.

7 kommentarer:

 1. Hahaha! Det var det stördaste jag hört! Men grattis! Avanade kan skatta sig lyckliga att de har en Tryggve Holmare!

  SvaraRadera
 2. [...] Måste bara puffa för att min kompis Anders, fd sambo och kollega har fått Tryggve Holm-medaljen 2007! Läs mer på hans egen blogg. [...]

  SvaraRadera
 3. Hahahahahahaha!

  SvaraRadera
 4. Det är en rätt imponerande prestation. Säg inget annat Anders :)

  SvaraRadera
 5. Du är värd det. Det vet du.

  SvaraRadera