tisdag 22 januari 2008

Sorgen, borgen

Jag är hemskt ledsen, men jag måste säga att det kommande MMORPG:et Age of Conan ser ruskigt nice ut...riktigt snygga effekters och så vidare. Plus enligt vad jag har läst kommer det inte bli samma frenetiska hamrande-på-två-tre-knappar-efter-att-man-markerat-fienden när det gäller stridssystemet som man är van vid från andra onlinespel heller. Det ska exempelvis gå att skada flera motståndare samtidigt med en ordentlig rallarsving, förutsatt att de är inom slagets radie. Det tar emot att tänka tanken, men jag tror nog det kan bli tvunget att "testa lite" framåt sommaren.

Kolla in denna film och avgör själv: http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=23408 

2 kommentarer:

  1. Sommaren är ju som bekant den ultimata tiden att dra igen "dubbelluckan" - persinner OCH gardiner - och testa lite. Speciellt när vi har så lite sommar i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Jo. Å andra sidan, i samband med att jag läste om pengataket i World of Warcraft så uppstod tanken på hur ens liv skulle se ut om man koncentrerat ägnat motsvarande tid åt att samla riktiga pengar som man gjort genom åren på att hacka monster och questa...

    SvaraRadera