onsdag 5 mars 2008

En cirkel är sluten

Idag råkade jag titta in på Evan Eckards sida där han delar ut lite gratis Wordpress-teman han gjort, och såg då, överst av alla, något jag kände igen! Mönstret i sidhuvudet för ett av hans teman är samma som jag tidigare använt på Fjeldstad.se, och efter att ha diskuterat med David insåg jag att att det är nämnde Eckard som är upphovsmannen till mönstret, och att vi på den första versionen av Fjeldstad.se länkade tillbaka till honom som ett tack för att vi fick använda mönstret (som då var bakgrund för hela bloggen). Sedan dess har jag helt glömt bort var det kom ifrån, och jag blev bara så glad när jag helt av en slump lyckades hitta ursprunget igen. Läckert!

3 kommentarer:

  1. Men cirkeln hade väl varit "sluten" om han i sin tur använde något som du gjort i sitt arbete?

    SvaraRadera
  2. Ja AzP, rent strikt kan man säga att din kommentar är riktig och att rubriken på detta blogginlägg borde revideras.

    SvaraRadera
  3. Haha men jag kom på att jag kan dra tillbaka min kommentar eftersom att cirkeln är sluten på så sätt att HAN nu använde bakgrunden på samma sätt som du senare gjorde det (fast före honom).

    SvaraRadera