onsdag 5 mars 2008

Hög tid för ny portfolio

När jag läste mina nyhetsflöden denna morgon hittade jag denna mycket läsvärda artikel som handlar om saker att tänka på när man designar en portfolio på webben. Där finns exempel på såväl dåliga som bra förebilder och jag måste säga att jag blev ruskigt sugen på att svänga ihop en ny portfolio åt mig själv - min nuvarande är ganska inaktuell och har helt fel fokus, plus att jag förstås skulle göra den annorlunda om jag gjorde den idag, rent formmässigt om inte annat.

Synd att det tar tid att göra sådana här grejer bara...

5 kommentarer:

 1. Ja man blir riktigt sugen på att göra något nytt faktiskt. Synd bara att man blir inspirerad, och så inser man att man aldrig kan göra så snygga saker pga idé- och kunskapsbrist.

  SvaraRadera
 2. David Andersson5 mars 2008 kl. 15:43

  Du bloggar ju Anders, hur gör du, skriver du blogginlägg i förväg som ligger och väntar eller är det helt på infall då du på Avanade-lunchen känner att du måste leeta mer än de 8 timmarna per dag du måste slava?

  SvaraRadera
 3. David Andersson5 mars 2008 kl. 15:49

  Jääävlar vad läcker: http://www.stuffandnonsense.co.uk/

  Det var lite så jag tänkte, men inte riktigt ägde lika hårt med min påbörjade men aldrig avslutade http://david.rataxes.se/index.php?page=cv

  Faaaan vad sugen jag är på en blogg/portfolio site

  SvaraRadera
 4. Mest infall plus när det är downtime på jobbet. Men det är tänkvärt det där, egentligen borde man väl alltid ha ett par-tre utkast som ligger och göttar till sig antar jag. Det vore nice. Jag är inte så strategisk dock.

  SvaraRadera