torsdag 13 mars 2008

TSBK35-sammanfattningen still going strong

Jag tittade just in på Google Analytics och kunde konstatera att både blogg.fjeldstad.se och The making of Dobedone.com följer sina vanliga besökarmönster, inget upphetsande. Av ren uttråkning tittade jag in på statistiken för www.fjeldstad.se (som ju i princip är tom) och fick då se följande mycket intressanta kurva:

besokare_feb_mars

Bilden visar alltså att sidan normalt sett har max ett par-tre besökare om dagen. Men så plötsligt 9-11 mars har det rasat in 44 besök. Vadan detta?

Jag filtrerade statistiken så att den begränsades till dessa tre besynnerliga dagar och tog en titt på de sökord som folk använt för att hitta sidan. Se bild nedan:

sokord

"fjeldstad" i kombination med "kompression" och ibland "sammanfattning" är alltså vinnarna. Jag skrev för ett par år sedan en sammanfattning av kursen TSBK35 Kompression av ljud och bild (hittills visad 698 gånger).

Är det tentaperiod, månne?

10 kommentarer:

 1. Hahaha fan vad roligt =) Se till att lägga upp lite google adwords där som de måste klicka på för att komma till sammanfattningen för Signaler och System och Digital Kommunikation (eller vad den nu hette!) =)

  SvaraRadera
 2. Haha! Dagen roligaste :)

  SvaraRadera
 3. David Andersson14 mars 2008 kl. 11:05

  Filip i min korridor öppnade i förrgår (tentan är idag) med ett: "Jag tror bestämt du har skrivit mitt kursmaterial, David"

  SvaraRadera
 4. Just det David, du skrev ju en expansion till min sammanfattning...det stämmer. Fjeldstad.se - din vän i tenta-p.

  SvaraRadera
 5. Vi hade ju en liten kollektivanda vid just det tenta-p:t. Det var lite mysigt.

  SvaraRadera
 6. Hahaha, fantastiskt!!!

  SvaraRadera
 7. ... och still going strong 2009. TSBK35-tenta på måndag :P

  Vet flera och däribland mig själv som laddat ner sammanfattningen till årets upplaga av kursen :D

  SvaraRadera
 8. Hehe, din sammanfattning cirkulerar rätt vilt inom MT-sfären. Tack för ett bra hjälpmedel! Mina resultat på teorifrågorna kommer helt klart stå i relation till hur många gånger jag läste sammanfattningen.

  SvaraRadera
 9. Kul att höra Joel! Hoppas det går bra på tentan.

  SvaraRadera