lördag 26 april 2008

Morot för motivationApril och maj är sjukt stressiga för min del. Dels har jag ett jobbuppdrag på sidan av mitt dagjobb som tar upp i princip all ledig tid, och dels har jag det sista certifieringsprovet för min MCPD att plugga till - båda har deadline i slutet av maj.

Hur hanterar man en sådan situation? I mitt fall väljer jag att bara bita ihop och ta i lite extra. Det är trots allt inte så ofta jag har så här stor arbetsbelastning, och snart är det dessutom sommar och semester, så jag räknar med att kunna återhämta mig ganska snabbt efteråt.

Sedan har jag en liten morot som höjer motivatinsgraden: härom dagen fick jag ett exemplar av spelet Call of Duty 4 av Annas arbetsgivare, som tack för att jag hjälpte till att vektorisera en logotyp åt dem för några månader sedan. Jag räknade verkligen inte med att få något för det, gjorde det för att vara lite schysst bara, men det är klart att jag blev glad när jag plötsligt satt med ett av fjolårets mest hyllade FPS i knät!

Jag väntar med att sprätta förpackningsplasten tills jag passerat någon betydande milstolpe i arbetet. Så nu är det bara att konvertera ASP.NET-kod till speltid...

1 kommentar: