fredag 4 april 2008

Samsung, känn dig som hemma!Jag har aldrig ägt någon TV. När jag flyttade till Norrköping lånade jag en under det första halvåret ungefär, sedan var jag helt TV-fri tills jag flyttade in i Sankt Pers Salonger, och där fanns det tillg¥ng genom...Jonas? Johan? Jag minns inte. Hursomhelst! Sedan jag flyttade ihop med Anna i Stockholm har vi använt hennes pjäs, som inte är helt olik Fuglesangs rymdhjälm. Nu har vi uppgraderat och för första gången äger jag åtminstone en halv TV.

40-tums Samsung med full HD-upplösning, jag välkomnar dig! Nu fattas bara en Playstation 3...

3 kommentarer:

  1. Något tv? Det heter fan inte "något television". Hehe men grattis till den eminenta pjäs.

    SvaraRadera
  2. David Andersson7 april 2008 kl. 10:09

    Vad skriver du om Peter? Eller har Anders ändrat i sitt inlägg utan att göra det snyggt som i att stryka över det som var fel och sen lägga till det som är rätt?

    SvaraRadera