söndag 29 juni 2008

Ny cykel inhandlad

Igår fick jag äntligen ändan ur och köpte en cykel! Jag och Jonas begav oss till Team Sportia i PUB-varuhuset för att kika runt lite, och det slutade med att vi båda köpte varsin Scott Sportster Tour, en slags hybridracer. Totalt sett kostade den lite mer än jag hade tänkt mig - med skärmar, lås och stöd blev det drygt 6.000 kr - men den känns gedigen och är ruskigt lätt. Jag ser den som en investering!

Scott Sportster Tour

5 kommentarer:

 1. vad ska du ha den till? säger du något annat än "jag ska cykla till nordkap som en del i min personliga utveckling" så har du betalat för mycket för den. du bor ju i stockholm! =)

  SvaraRadera
 2. Första riktiga testet blir nog en vända på Gotland i sommar, ungefär en vecka är det tänkt. Ingen extrem terräng direkt, men det har jag ändå inte däck för...

  SvaraRadera
 3. Inpulsköp av cykel alltså? Det låter farligt! Men det såg ut som en riktig fining. Jag har fortfarande inte fått tummen ur och köpt min Nishiki, vi får se när det blir.

  SvaraRadera
 4. David Andersson30 juni 2008 kl. 11:21

  Det är ju inget impulsköp, Peter. Han har ju snackat om det ett tag.

  Testa multisportklassen på O-ringen, Anders.

  SvaraRadera
 5. Jo jag vet att han pratat om det, men att "ramla in på PUB" och direkt inköpa en sådan cykel var det jag stämplade som ett impulsköp =)

  SvaraRadera