torsdag 19 juni 2008

Väckarklocka som styrs av hur djupt man sover

Det här är ju en genialisk idé: en väckarklocka som väcker en när man sover som lättast, för att man ska slippa vakna upp helt utslagen eller bara somna om och komma försent till vart det nu är man ska. Man ställer in klockan på en tid då man vill vakna, och sedan följer den (med hjälp av ett armband man har på sig) ens sömncykler och väcker en inom cirka 30 minuter innan angiven tid. Undrar om det funkar? I så fall är det nästan värt den stora prislappen tycker jag.

Uppdatering: Det verkar som att den faktiskt funkar. I alla fall om man får tro recensionerna här, här och här. Då är det bara priset som avskräcker...

3 kommentarer:

 1. Vilken grej! Klockrent tips, om än lite dyrt :)

  SvaraRadera
 2. Oh du är sen, jag såg den där för snart två år sedan ;)

  SvaraRadera
 3. David Andersson20 juni 2008 kl. 14:37

  Jag håller med Peter, men jag gottar mig också i den. Tyvärr är den fortfarande väldigt dyr. Köp den så kan du kränga den till mig för halva priset sen?

  SvaraRadera