lördag 6 september 2008

Min största utmaning på länge

Jag har bestämt mig för att göra ett försök att försörja mig själv, utan att vara anställd hos något företag. Det är ett rätt stort steg att ta, kan man tycka, och så tänkte jag också ganska länge. Sedan räknade jag lite på det, tittade igenom hur mycket pengar jag sparat ihop under mina första 1,5 år i arbetslivet och insåg att det faktiskt inte skulle vara så blodigt. Däremot spännande och lärorikt - en riktig utmaning!

Jag kommer att skriva om hur det går, såväl framsteg som motgångar, på en särskild blogg:

http://utmaningen.fjeldstad.se/

Läs den gärna! Och tipsa alla du tror skulle kunna vara intresserade om den, jag tror det kan bli riktigt kul.

5 kommentarer:

 1. Wohooo... Jag håller tummarna!

  SvaraRadera
 2. Kommer du skriva även här?

  SvaraRadera
 3. Här kommer jag fortsätta med att skriva om vanliga grejer, teknik och annat precis som tidigare. På den nya bloggen skriver jag om sådant som specifikt rör "utmaningen". Om det uppstår överlapp kan det hända att jag antingen skriver på båda ställena eller lägger in en referens från den ena till den andra.

  SvaraRadera
 4. Fascinerande. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Fascinerande. Lycka till!

  SvaraRadera