onsdag 22 april 2009

Första intrycket av Twitter: buggigt

Som vanligt är jag inte direkt först i världen, men nu fick jag i alla fall för mig att jag skulle testa Twitter. Och vad gav det mig? Förvirring. Eller kan någon förklara varför jag plötsligt heter "Sheila O'Reilly" och har ett helt galet användarnamn?

I morse skapade jag i god tro ett konto på Twitter, tänkte att det kunde vara kul att skriva lite kortare uppdateringar när jag sitter och jobbar och det inte passar att gå in på Facebook och fippla. "Fjeldstad" var taget (jämrans norrmän) så det fick bli "AndersFjeldstad". Sagt och gjort, allt verkade bra jag letade upp Peter och lyckades till och med skicka ett litet meddelande.

Så ikväll efter tandborstningen tänkte jag att jag skulle testa lägga in en Twitter-widget på min blogg, bara för att se om det kunde bli en kul grej att ha i en spalt på framsidan. Och då plötsligt kunde jag inte logga in! På Twitter alltså. Vadan, vadan...? Jag återställde mitt lösenord. Kunde fortfarande inte logga in om jag använde mitt användarnamn, men om jag istället skrev in min e-postadress (man får välja) så funkade det. Jaha. Men vad möttes jag av när jag gick in på min profilsida? Detta:

buggtwitter1

Mbokodo? Låter nästan lite afrikanskt...till skillnad från Sheila O'Reilly, som jag tydligen heter. Går man in på Peters sida så ser man att han med spänning "följer" Sheila i hennes vardag också. Kanske är jag trög, men detta blev lite för mycket efter en lång arbetsdag. Berätta gärna för mig vad jag har gjort för fel.

7 kommentarer:

 1. Hahah du är så jävlar ägd. En afrikan har hackat ditt konto!

  SvaraRadera
 2. Det är ju helt stört, nu följer Sheila O'Reilly nån tant som jag inte tror att du känner. Jag fattar inte vad fan som hände med ditt konto. De måste ju ha blandat ihop konto-id på något sätt, så det inte var unikt längre.
  Maila twitter och hör va fan som hände (bara för att se så de vet om problemet).

  SvaraRadera
 3. Haha, rooooooooligt :)

  SvaraRadera
 4. Jäääätteroligt var det. Slutade med att jag skapade ett nytt konto istället.

  SvaraRadera
 5. Twitter i Launchy finns redan, följ instruktionerna här: http://lifehacker.com/software/hack-attack/take-launchy-beyond-application-launching-284127.php

  SvaraRadera
 6. Stefan: testade det där, men fick ett underligt beteende när jag använde åäö.

  SvaraRadera
 7. Twitter i Launchy finns redan, följ instruktionerna här: http://lifehacker.com/software/hack-attack/take...

  SvaraRadera