onsdag 18 november 2009

Ekonomiska speltips i novembermörkret

Om man är det minsta intresserad av spel brukar den här tiden före jul vara goda tider, och i år är inget undantag med titlar som Modern Warfare 2, Operation Flashpoint 2, Dragon Age: Origins och så vidare. Men om man inte riktigt orkar punga ut med 400-600 kr för ett spel finns förstås alltid alternativ som är snällare mot plånboken. Ofta hittar åtminstone jag ett gäng spel som jag tidigare tänkt skaffa men glömt bort. Här är några tips:
Har du fler? Dela med dig!

9 kommentarer:

 1. Heroes of Might and Magic III + IV Complete 79 kr på webhallen: http://www.webhallen.com/prod.php?id=65435

  SvaraRadera
 2. Kolla in Finger Physics till iPhonen. Sök på "Physics" på AppStore och testa gratisversionen. Fullversionen kostar bara 7 kr och är verkligen värd det.

  SvaraRadera
 3. Torchlight. En dungeon crawler med potential, för endast $20 :P www.torchlightgame.com

  SvaraRadera
 4. Andreas: Är det roligt då? Jag testade demot lite och det var klart mysig atmosfär, men frågan är om det håller i längden? Är lite sugen, såg att det ligger på €15 på Steam.

  SvaraRadera
 5. Jag har också bara testat lite snabbt, men jag gillade det jag såg. I stort sett alla andra dungeon crawlers som har släppts på senare tid har man kunnat avfärda som skräp efter bara några minuter, pga dålig känsla, gränssnitt osv. Men Torchlight verkar lovande just i det avseendet. Däremot har jag ingen aning om hur pass bra content de har, hur balanserade items och skills är osv. Jag ska fortsätta undersöka saken, vid tillfälle.

  SvaraRadera
 6. Kan varmt rekommendera Plants vs Zombies, ett gulligt "tower defence"-spel med grym musik och bra känsla. Väldigt välgjort. €5 på Steam just nu.

  SvaraRadera
 7. Andreas Johansson31 januari 2010 kl. 12:41

  Jag har också bara testat lite snabbt, men jag gillade det jag såg. I stort sett alla andra dungeon crawlers som har släppts på senare tid har man kunnat avfärda som skräp efter bara några minuter, pga dålig känsla, gränssnitt osv. Men Torchlight verkar lovande just i det avseendet. Däremot har jag ingen aning om hur pass bra content de har, hur balanserade items och skills är osv. Jag ska fortsätta undersöka saken, vid tillfälle.

  SvaraRadera
 8. cfZTSp criyevfwzjlk, [url=http://dqaatxabpgqc.com/]dqaatxabpgqc[/url], [link=http://xaudyxtznwuu.com/]xaudyxtznwuu[/link], http://xzgvhltgcqyr.com/

  SvaraRadera