tisdag 31 juli 2007

Helikopterspel, och mer

HelicoptergameJag satt och idlade vid min dator idag (lider fortfarande av att vara oförmögen att slösurfa) och kom att tänka på en gammal klassiker, "Fly the Copter"-spelet (Flash) som jag och bland andra min bror nötte för några år sedan (shit, det var nog ganska många år sedan faktiskt). Sökte lite och hittade bland annat här. Testa! Grym känsla.

Kom sedan även ihåg var jag först sett spelet - i en skruvad "webbdagbok" kallad "South Coast Diaries". Sökte efter den med och den finns kvar! Rekommenderad läsning, stundtals riktigt störd och rolig, vad jag minns. Här är adressen.

2 kommentarer:

  1. Hejhej, tyvärr finns inte sidan längre... :-(

    SvaraRadera
  2. Stämmer...verkar som att hela sajten försvunnit från servern. Hoppas det är något temporärt.

    SvaraRadera