tisdag 18 augusti 2009

Inget mer Super Play

Såg idag att speltidningen Super Play läggs ned. Jättetråkigt tycker jag, det är i mitt tycke den överlägset bästa svenska speltidningen - snyggast, bredast. Ägarna ska tydligen satsa vidare på spelsajten FZ.se istället. FZ i all ära, men nivån på artiklarna där kommer inte i närheten av Super Play. Plus att man slipper alla hjärndöda kommentarer när man läser en papperstidning...

Vad ska jag nu satsa mina prenumerationspengar på?

4 kommentarer:

 1. NEJ!

  Hur tänker de? Den måste ändå ha väldigt många prenumeranter. Men kanske om man förde över lite kompetens till FZ från SP skulle det bli bra.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med, det är synd att de stänger ned. Jag gillade det jag läste av den när jag fick prenumerationer av dig =)

  SvaraRadera
 3. Tydligen kommer det två nummer till (september och oktober). Gillar man PC Gamer så kommer den enligt pålitlig källa genomgå en del "spännande förändringar" under den kommande tiden också. För min egen del är nog PC det minst intressanta formatet faktiskt.

  SvaraRadera