söndag 25 mars 2007

Har bratsen någon musikstil?

Det slog mig idag när jag hörde några gamla Backstreet Boys-låtar spelas att jag inte har koll på vad bratsen lyssnar på för musik. Jag menar, programmerare lyssnar på hårdrock, fjortisar på Boten Anna, skejtare på typ hiphop och så vidare. Men stekarna då? Jag försökte föreställa mig något "typiskt" scenario där en riktigt flottig kille med framgångsfrisyr och hela kittet aktivt eller passivt sitter och lyssnar på musik, men kunde inte se det framför mig. Någon som vet?

2 kommentarer:

  1. Eurotechno såklart. Dj Bobo för hela slanten. Ett hett tips är ju för övrigt att DJ Bobo ställer upp i melodifestivalen, vi får se om han går vidare.

    SvaraRadera
  2. Bratsen på LTU lyssnar företrädelsevis på 90-talsversionen av Eurodisco. Dvs 2-Unlimited, Pandora, Haddaway und so weiter. Hemskt är det =)

    SvaraRadera