torsdag 5 april 2007

Ny grafisk form på bloggen

Som synes så har bloggen fått ett nytt utseende. Detta är ett helt eget WordPress-tema som jag suttit och pillat ihop under ett par kvällar. Det finns nog en del att fixa och slipa på, men såhär initialt måste jag säga att jag är mycket nöjd. Framförallt för att sidan nu inte liknar någon annan jag gjort.

Glad påsk!

3 kommentarer:

  1. Det tog ett bra tag innan jag kom underfund med hur i helsike man kommenterar dina inlägg. Jag må vara webfterbliven, men ingen idiot, så jag hoppas att fler haft problem att greppa den extremt hemliga kommentarfunktionen =). Välkommen i skaran som sålt sin själ btw...

    SvaraRadera
  2. Hemlig? Det är ju bara ett formulär längst ner på sidan, eller? Eller iofs, det syns ju inte på framsidan. Ska ta tag i det efter påsken.

    SvaraRadera
  3. Snusk och hor! Det blev helt okej, men förra designen var nästan skarpare ;) Det här var dock mer eget.

    SvaraRadera