tisdag 31 juli 2007

Sommarsemestern är slut

Idag är sista dagen på min semester, åtminstone för sommaren. I början kändes det skumt att vara ledig, att jag faktiskt jobbat ihop till ledighet och får lön när jag typ är i Luleå och slappar, men jag vande mig rätt snabbt. Nu har jag söndagsångest i kvadrat, ingen sådär påtaglig lust att börja jobba igen imorgon. Läste i en tidning att man ska dela upp semestern i småbitar så att det aldrig känns som att man är helt ledig, så undviker man tillbaka-på-jobbet-ångesten. Vad är det för blåbär som hittat på det? Jag vill ju totalt glömma bort att jag har ett jobb och bara vara ledig. Sommarlov! Som när jag var student! That's the shit.

Känner för övrigt i denna stund att mitt lilla tangentbord som jag haft några år nu faktiskt inte är så skönt. Tröga tangenter som sitter lite för tÃtt och med en konstig layout och så låter det skitmycket. Me wants något i denna stil istället...

4 kommentarer:

 1. Du måste börja jobba med WPF stället, då är varje dag på jobbet en bra dag :)

  SvaraRadera
 2. Faktiskt :) Fast det ska bli skönt med semester nu, det kan jag inte sticka under stol med...

  SvaraRadera
 3. Hmm, har du inte förstått att saker som är "Förberedda för Windows Vista" är onda?
  Mitt tangentbord är heeelt tyst..
  muuhahahaha.

  SvaraRadera