lördag 24 maj 2008

Buffertkontot uppgraderat

Jag skrev tidigare att jag skaffat ett konto hos Marginalen att använda som buffertkonto. Det ger för närvarande 4,75% ränta, vilket ju är bra. Nu har jag dock testat byta till Kaupthing Edge, där man för närvarande får 30 räntepunkter högre ränta än deras ordinarie sparränta om man öppnar ett konto innan 1 juli 2008 (eller redan har ett). Det innebär med nuvarande ränta 5,35% - alltså 0,6 procentenheter (eller cirka 13%) bättre än Marginalen. Räntebonusen på 30 punkter gäller till 1 juli 2009.

Det är enkelt att byta, så varför inte? Kontot är tillgängligt via en internettjänst vars första intryck var bra. Jag gottar mig.

1 kommentar:

  1. Sista steget är då att sätta autogiro från lönekontot till bufferkontot, slänga alla koder och glömma bort att det finns. Annars funkar det aldrig med buffertkonton =)

    SvaraRadera